Back to Top

Diensten voor bedrijven


We bieden begeleidingen aan om positieve gedragsverandering te bekomen zowel bij personeel als bij klanten (via goed ontwikkelde producten en diensten). Al onze diensten zijn op basis van enkel de meeste robuuste wetenschappelijke evidentie over de bepalende factoren van gedrag.

Via het contact formulier kan je een kennismakingsgesprek aanvragen om mogelijke samenwerking te bespreken.


HR MANAGEMENT

onderst

Gelukkige werknemers

Gelukkige werknemers maken goede werknemers. We geven advies om te helpen de werkomgeving aan te passen om geluk te bevorderen.

Onbevoorordeeld gedrag

Het is van belang dat je personeel onbevooroordeeld gedrag stelt. Op basis van inzichten over (onbewuste) vooroordelen richten we opleidingen in om gedrag hierop in te stellen. We bieden opleidingen en trainingen aan.

Positief aangepast gedrag

Als bedrijf wil je je werknemers stimuleren om ook in je bedrijf positief aangepast gedrag te stellen zoals milieuvriendelijk of prosociaal gedrag. Wij bieden advies en begeleiding.


PRODUCT ONTWIKKELING EN ONDERZOEK

heart

Product ontwikkeling

Het is van groot maatschappelijk nut dat bedrijven producten ontwikkelen die positief gedrag bevorderen. We bieden begeleiding om wetenschappelijke evidentie te integreren bij de ontwikkeling van applicaties, leermethodes,... die gezonde gewoontes,  milieuvriendelijk gedrag,.. bevorderen.

Onderzoek

Bij het bevorderen van gewenst gedrag binnen bedrijven of het ontwikkelen van producten ter bevordering van positief gedrag is het van belang dat effecten worden geƫvalueerd zodat er kan worden bijgestuurd. We zetten degelijk onderzoek op om hieraan tegemoet te komen.

WINKEL MANAGEMENT

shop

Positief aangepast gedrag bevorderen

De wetenschap toont aan dat je klanten kan helpen bij het stellen van gewenst gedrag zoals het aankopen van gezonde of milieuvriendelijke producten door de winkelomgeving hierop in te stellen.  We bespreken samen welke aanpassingen in je winkel kunnen resulteren in gewenste effecten.

Corona richtlijnen

We geven persoonlijk advies om te helpen je winkel aan te passen om klanten te helpen de corona richtlijnen te volgen.