Back to Top

Diensten voor ouders en opvoeders


We bieden begeleidingen en opleidingen aan om positieve gedragsverandering te bekomen. Al onze begeleidingen en opleidingen omvatten het verschaffen van informatie en advies op basis van enkel de meeste robuuste wetenschappelijke evidentie over de bepalende factoren van gedrag.

Via het contact formulier kan je een kennismakingsgesprek aanvragen om je te begeleiden bij gewenste gedragsverandering.


OPVOEDINGSONDERSTEUNING

onderst

Ondersteuning voor opvoeders

We geven advies om opvoeders te helpen bij hun dagelijkse uitdagingen op het werk. We helpen de meest robuuste evidentie op te zoeken en toe te passen voor het aanpakken van dagelijkse opvoedingsuitdagingen.

Ondersteuning voor ouders

Opvoeding is een heuse uitdaging voor elke ouder. Hoewel ouders vaak zelf aan de slag gaan blijkt het van groot nut om wetenschappelijke evidentie te kennen en toe te passen in de opvoeding. We bekijken graag samen hoe opvoedingsdoelen kunnen worden bereikt. We geven tips en advies over hoe je naar een positieve opvoeding toe kan werken. Begeleiding wordt ook thuis aangeboden.

HUIDIGE OPLEIDINGEN VOOR OPVOEDERS

heart

Van gedragsinzichten naar positieve opvoeding

Als opvoeder ben je dagelijks in de weer om kinderen te helpen in hun ontwikkeling. Hierbij maak je steeds een inschatting van wat je wil bereiken en hoe je dat het beste aanpakt.

In deze vorming gaan we in op evidentie over hoe gedrag tot stand komt. We overleggen hoe deze evidentie kan worden toegepast om kinderen aangepast gedrag aan te leren (ook wanneer ze de gewoonte hebben om ongewenst gedrag te stellen) en om hen zo goed mogelijk op weg te helpen.

Onze opleidingen zijn momenteel enkel online en duren een halve dag. Voor de kalender met openstaande data klik je hier.

Via het contact formulier kan je je inschrijven voor een sessie. Je ontvangt een bevestiging.